Όροι & Προϋποθεσεις

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν κάνετε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας του Brazzo di Maina. Όταν επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας δέχεστε τη νομική δέσμευση που προκύπτει από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις όπως διαμορφώνονται κατά καιρούς. Αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις θα διαμορφώνουν τη βάση της συμφωνίας ανάμεσα σε εσάς και όλους τους ενηλίκους ή/και ανηλίκους που συμμετέχουν στην κράτησή σας. Κάνοντας αυτή την κράτηση δέχεστε τη δέσμευσή σας από τους όρους και τις προϋποθέσεις παρακάτω.

Χρήση της Ιστοσελίδας

– Διατηρούμε το δικαίωμα να προβαίνουμε σε τροποποιήσεις ή διορθώσεις, αλλαγές, αναστολή ή διακοπή οποιουδήποτε μέρους της ιστοσελίδας οποιαδήποτε στιγμή.

– Δεν παρέχουμε οποιαδήποτε ρητή ή σιωπηρή εγγύηση, εκπροσώπηση ή έγκριση σε σχέση με την ιστοσελίδα ή κάθε πληροφορία, υπηρεσία ή προϊόν που παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας,

– Δεν αποδεχόμαστε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία οποιασδήποτε φύσης όπως και αν προήλθε αυτή από ή σε σχέση με την επίσκεψη ή την χρήση της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της είτε οφείλεται σε ανακρίβεια, λάθος, παράλειψη ή σε οποιαδήποτε άλλη αιτία, είτε προκλήθηκε από το Brazzo di Maina, τους υπαλλήλους ή τους πράκτορες μας ή και άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Τιμές

– Συνιστάται σε όλους τους χρήστες να ελέγχουν προσεκτικά τις πληροφορίες που εμφανίζονται πριν κάνουν οποιαδήποτε συμφωνία. Η διαθεσιμότητα, οι τιμές και η ακύρωση ισχύουν για τη χρέωση που αναγράφεται για κάθε δωμάτιο και θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες που παρέχονται για τις χρεώσεις πριν κάνετε μια ηλεκτρονική κράτηση. Οι προσφορές μπορεί να έχουν πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις ακυρώσεων ειδικά για την προσφορά. Συνιστάται να τα ελέγχετε προσεκτικά πριν ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

– Κάθε δωμάτιο θα έχει όρους και προϋποθέσεις ανάλογα με τη χωρητικότητά του. Συνιστάται να ελέγχετε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις πριν κάνετε μια κράτηση.

– Όλοι οι λογαριασμοί πρέπει να τακτοποιούνται πλήρως πριν από την αναχώρηση.

ΦΠΑ και Φόροι

– Ο ΦΠΑ και οι δημοτικοί φόροι συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του δωματίου. Τα γεύματα περιλαμβάνονται στην τιμή μόνο εφόσον αυτό αναφέρεται ρητά. Το Brazzo di Maina διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρεί περιοδικά τις τιμές των δωματίων. Τυχόν αύξηση των τιμών θα κοινοποιείται την ώρα της κράτησης. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές των δωματίων μας, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το σύστημα των κρατήσεών μας ή επικοινωνήστε με την υποδοχή στο τηλέφωνο +3027330-53113.

-Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή δωματίου οι φόροι διαμονής όπως διαμορφώνονται από τη σχετική νομοθεσία για την εκάστοτε κατηγορία καταλύματος, πληρώνονται ξεχωριστά κατά την άφιξη/αναχώρηση και αποδίδονται στο κράτος.

Κρατήσεις

– Όλες οι κρατήσεις εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα τη στιγμή της κράτησης. Σε κάποιες περιπτώσεις η διαθεσιμότητα θα πρέπει να επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά.

– Για εγγύηση της κράτησης, απαιτείται το 30% του συνολικού ποσού για τη διαμονή σας ή το 50% σε περιόδους υψηλής ζήτησης. Οι πληρωμές γίνονται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα τη στιγμή της κράτησης ή κατάθεση μέσα στις επόμενες 7 ημέρες και πάντα πριν την άφιξη. Η κράτησή σας θα επιβεβαιωθεί ηλεκτρονικά με έναν αριθμό αναφοράς.

– Ακυρώσεις ή τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν δωρεάν 7-14 ημέρες πριν από την άφιξη ανάλογα με την περίοδο και τον τιμοκατάλογο. Το αίτημα για αυτές τις ακυρώσεις ή τροποποιήσεις πρέπει να είναι γραπτό.

– Δεν θα υπάρχει αποζημίωση για ακυρώσεις 7-14  ημέρες, ανάλογα με την περίοδο, πριν από την ημερομηνία της άφιξης. Αν δεν αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η ακύρωση των κρατήσεων γίνεται επικοινωνώντας με το [email protected] ή τηλεφωνικά στο +3027330-53113. Κάθε περίοδος ή τιμοκατάλογος διαθέτει τις δικές του ακυρωτικές πολιτικές οι οποίες αναγράφονται ή/και αναφέρονται με την επιβεβαίωση της κράτησης.

– Στην απίθανη περίπτωση overbooking, θα προσπαθήσουμε να παράσχουμε διαμονή ανάλογων προδιαγραφών στην περιοχή χωρίς πρόσθετη χρέωση. Εφόσον αυτό δεν είναι δυνατόν ή δεν ζητηθεί εναλλακτική δυνατότητα διαμονής θα γίνει ακύρωση της κράτησης και πλήρης αποζημίωση του ποσού που έχει καταβληθεί στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα/λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για την κράτηση.

Γενικά

– Το ξενοδοχείο θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να ολοκληρώσει την κράτηση όσο καλύτερα μπορεί βάση των στοιχείων που έχουν παρασχεθεί. Ωστόσο, διατηρεί το δικαίωμα να παράσχει εναλλακτικές υπηρεσίες ή τουλάχιστον ισότιμης αξίας χωρίς επιπλέον χρεώσεις για τον επισκέπτη.

– Ο επισκέπτης δεν έχει το δικαίωμα να μεταφέρει την κράτηση σε κάποιον τρίτο ή να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου για άλλους σκοπούς εκτός από τη διαμονή.

– Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να μετακυλήσει στον επισκέπτη τυχόν επιπλέον χρεώσεις για αγαθά και υπηρεσίες που ζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της διαμονής του επισκέπτη ή προκλήθηκαν από αμέλεια του επισκέπτη να τηρήσει το συμφωνημένο ωράριο των υπηρεσιών.

– Αν και το ξενοδοχείο έχει λάβει όλα τα εύλλογα μέτρα για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που περιέχονται στα φυλλάδια, στις τιμές, στις διαφημίσεις και στην ιστοσελίδα του είναι ακριβείς, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, αντικαταστήσει ή να αποσύρει οποιαδήποτε υπηρεσία, εγκατάσταση ή παροχή χωρίς προειδοποίηση αν είναι απαραίτητο.

– Παρά τα όσα αναφέρονται σε αυτούς τους όρους, το ξενοδοχείο δεν φέρει ευθύνη για κάθε ολική ή μερική αποτυχία να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τον πελάτη στην περίπτωση που συντρέχει κάποια από τις παρακάτω περιστάσεις:

  1. Απεργίες
  2. Άλλες ασυνήθιστες ενέργειες
  3. Φωτιά στο ξενοδοχείο ή κοντά σ’ αυτό
  4. Πλημμύρα στο ξενοδοχείο ή κοντά σ’ αυτό
  5. Αναταραχές, διαφορές ή εμφύλιες συρράξεις
  6. Τρομοκρατική ενέργεια ή απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας.
  7. Ανωτέρα βία

-Νομική δίωξη σε βάρος του ξενοδοχείου, η οποία δεν προκύπτει από αμέλεια του, που δεν επιτρέπει την παροχή υπηρεσιών.

Ακυρώσεις-Προκαταβολές

-Η προκαταβολή για την κράτηση δεν μπορεί να ξεπερνά το 50% του συνολικού κόστους διαμονής αλλά δεν μπορεί να είναι μικρότερη από το μίσθωμα μιας ημέρας.

-Σε περίπτωση ακύρωσης από τον πελάτη εφόσον αυτή γίνει 14 ημέρες πριν από την συμφωνημένη άφιξη ο ξενοδόχος υποχρεούται να επιστρέψει ολόκληρη την προκαταβολή ενώ αν η ακύρωση γίνει σε λιγότερες από 14 ημέρες ο πελάτης οφείλει στον ξενοδόχο το μισό του συνολικού ποσού της παραγγελίας που ακύρωσε.

-Σε περίπτωση μη εμφάνισης το ξενοδοχείο θα κρατήσει 100% του συνολικού ποσού της κράτησης.

– Το ξενοδοχείο μπορεί να ακυρώσει την κράτηση αν το ξενοδοχείο ή κάποιο τμήμα του κλείσει λόγω περιστάσεων έξω από τον έλεγχό του. Σε αυτή την περίπτωση το ξενοδοχείο θα αποζημιώσει το ποσό που έχει καταβληθεί αλλά δεν φέρει καμία άλλη ευθύνη απέναντι στον επισκέπτη.

Ειδικές Ανάγκες/Ειδικά Αιτήματα

-Τυχόν ειδικές ανάγκες ή ειδικά αιτήματα πρέπει να κοινοποιούνται γραπτώς εκ των προτέρων. Δεν μπορούν να δοθούν εγγυήσεις για ειδικά αιτήματα.

-Αν το δωμάτιο εκμισθωθεί για ορισμένο χρόνο, ο ξενοδόχος δεν δικαιούται να λύσει τη μίσθωση πριν περάσει ο χρόνος που συμφωνήθηκε, εκτός αν ο πελάτης: 

  1. Παραβεί τον παρόντα Κανονισμό 
  2. Ασθενήσει από μεταδοτική νόσο ή άλλη νόσο που προκαλεί ενόχληση στους λοιπούς πελάτες του ξενοδοχείου 
  3. Παραβεί τα χρηστά ήθη

Περιορισμός Ευθύνης

– Ο/Η ξενοδόχος φέρει ευθύνη μόνο για τα πολύτιμα ή μεγάλης αξίας αντικείμενα και χρήματα που του έχει παραδώσει ο πελάτης, δίνοντας σχετική απόδειξη.

– Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για την ασφαλιστική τους κάλυψη.

– Ευθύνη του ξενοδοχείου για απώλεια ή ζημιά που προκλήθηκε στον χώρο του δε θα ξεπερνά το ποσό των €170.

– Το Brazzo di Maina δεν επιχειρεί ή περιορίζει την ευθύνη του για θάνατο ή προσωπικό τραυματισμό λόγω αμέλειας με κανέναν τρόπο. Το ξενοδοχείο δεν φέρει ευθύνη για πράξεις ή/και παραλείψεις των ανεξάρτητων προμηθευτών του.

– Δεν γίνεται αποδεκτή καμία ευθύνη σε περίπτωση κλοπής, τραυματισμού ή ασθένειας φιλοξενούμενων, εκπροσώπων ή επισκεπτών, ή για απώλεια ή ζημιά οποιουδήποτε είδους εφόσον δεν ήταν αποτέλεσμα αμέλειας του ξενοδοχείου ή των υπαλλήλων του.

-Η διατήρηση μέσα στο ξενοδοχείο κάθε είδους κατοικίδιων ζώων επιτρέπεται σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς και σε συμφωνία με το σχετικό αντίτιμο διαμονής . Σε κάθε περίπτωση να υπάρχει αντίστοιχη συνεννόηση μεταξύ ξενοδόχου και επισκέπτη για το θέμα αυτό.

Κατοικίδια

 

Τα κατοικίδια στο ξενοδοχείο επιτρέπονται υπό περιορισμούς. Παρακαλούμε κατά την κράτηση ενημερώστε για φιλοξενία σκύλων-οδηγών για τυφλούς.

Θα πρέπει να υπάρχει η σωστή ιατρική πιστοποίηση διευκρινίζοντας ότι όλοι οι εμβολιασμοί έχουν γίνει μέχρι σήμερα και θα πρέπει να υπάρχει το βιβλιάριο του κατοικίδιου διαθέσιμο μόλις αυτό ζητηθεί.

Τα κατοικίδια θα πρέπει να είναι σε φέρον λουρί για τον έλεγχό τους ανά πάσα στιγμή, όταν βρίσκονται έξω από το δωμάτιο.

Τα κατοικίδια ζώα δεν μπορούν να αφεθούν αφύλακτα στο δωμάτιό σας. Ωστόσο, εάν λείψετε από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με το κατοικίδιό σας αφύλακτο στο δωμάτιο, το κατοικίδιο ζώο πρέπει να είναι μέσα σε ένα κλουβί ή μέσα σε μέσο μεταφοράς κατοικίδιων ζώων, ενώ εσείς λείπετε από το δωμάτιό σας.

Τα κατοικίδια μπορούν να μείνουν χωρίς επίβλεψη στο δωμάτιό σας, με την προϋπόθεση ότι δεν είναι προκαλούν φθορές και είναι ήσυχα. Ένα συνεχές γαύγισμα του σκύλου ή συνεχές νιαούρισμα της γάτας είναι ενοχλητικό για τους υπόλοιπους επισκέπτες μας και δεν μπορεί να γίνει ανεκτό.

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στους κλειστούς κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, όπως στους τομείς παροχής υπηρεσιών εστίασης.

Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας δεν είναι μια απειλή για τους υπόλοιπους ενοίκους του ξενοδοχείου.

Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι δεν είναι όλοι οι ένοικοι του ξενοδοχείου φιλικοί προς τα ζώα.

Οι επισκέπτες μπορούν να βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια ζώα τους σε όλους τους τομείς των χώρων του ξενοδοχείου και είναι υπεύθυνοι για να τα πάρουν μέσα και γύρω από το ξενοδοχείο ανά πάσα στιγμή.

Υπηρεσία καθαριότητας – το κατοικίδιο ζώο πρέπει να απομακρυνθεί από το δωμάτιο πριν από την υπηρεσία καθαριότητας. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να υπάρχει πρότερη συνεννόηση με τη διοίκηση του ξενοδοχείου.

Θα θεωρηθείτε εσείς υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να προκύψει από το κατοικίδιο ζώο σας. Οι ιδιοκτήτες των κατοικίδιων ζώων είναι υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν καθώς και για τα περιττώματα των κατοικίδιων αυτών και οφείλουν να προβούν σε άμεση αποζημίωση αν αυτό απαιτείται.

Λαμβάνουμε ειδικές προφυλάξεις, για να βεβαιωθούμε ότι τα δωμάτια που φιλοξενούνται ένοικοι με κατοικίδια ζώα είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε προσβολή από επιβλαβείς οργανισμούς. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας είναι απαλλαγμένο από επιβλαβείς οργανισμούς πριν από την άφιξη σας στο ξενοδοχείο.

Οι ιδιοκτήτες των κατοικίδιων ζώων είναι υπεύθυνο για τη σίτιση και το πότισμα των ζώων τους. Το ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, ειδικά για το κατοικίδιο ζώο σας με τα καλύτερα υλικά, με επιπλέον χρέωση. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού ή θανάτου του κατοικίδιου ζώου.

Όλος ο εξοπλισμός που απαιτείται για τη συντήρηση και τη σίτιση των κατοικίδιων ζώων πρέπει να παρέχεται από τον επισκέπτη. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε εξοπλισμός εντός του καταλύματος για χρήση από κατοικίδια, αυτό περιλαμβάνει τη χρήση της μπανιέρας του ξενοδοχείου, τις διαθέσιμες πετσέτες και τα σεντόνια για τα κατοικίδιά σας.

Παρακαλώ μην πλησιάζετε με το κατοικίδιό σας την περιοχή με τα ιδιόκτητα σκυλιά του ξενοδοχείου, όπως αυτή ορίζεται από το ξενοδοχείο.

 

  • Απαγορεύεται η παραμονή του ζώου στο δωμάτιο χωρίς συνοδό. Ωστόσο, εάν λείψετε από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με το κατοικίδιό σας αφύλακτο στο δωμάτιο, το κατοικίδιο ζώο πρέπει να είναι μέσα σε ένα κλουβί ή μέσα σε μέσο μεταφοράς κατοικίδιων ζώων, ενώ εσείς λείπετε από το δωμάτιό σας.

 

  • Αν σε περίπτωση μείνει χωρίς συνοδό κατά την διαμονή του στους χώρους του καταλύματος και συμβεί οτιδήποτε δεν φέρει ευθύνη η διεύθυνση του ξενοδοχείου.
  • Δεν πραγματοποιείται καθαριότητα δωματίου αν βρίσκετε στο χώρο κατοικίδιο χωρίς συνοδό.
  • Σύμφωνα με την πολιτική μας δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια σε οποιοδήποτε χώρο του ξενοδοχείου χωρίς επίβλεψη/συνοδεία.
  • Απαιτείται να υπάρχει στην κατοχή του ιδιοκτήτη το βιβλιάριο υγείας του οικόσιτου ζώου.
  • Οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί εντός και εκτός του δωματίου επιβαρύνεται από τον ιδιοκτήτη/συνοδό.
  • Επιτρέπονται στους κοινόχρηστους χώρους με επίβλεψη και λουρί και με απόσταση 2 μέτρα από την πισίνα.
  • Απαγορεύεται να ανεβαίνουν σε έπιπλα και κρεβάτια.
  • Φροντίζουμε για τις ανάγκες των κατοικίδιων μας και διατηρούμε τις εγκαταστάσεις και τους χώρους καθαρούς από τις ακαθαρσίες τους.
  • Παρέχονται μπολ και λιχουδιά μετά από αίτημα.
  • Το αντίτιμο αφορά την διαμονή του κατοικίδιου στο κατάλυμα και την τυπική απολύμανση κατά την αναχώρηση του, επιπλέον ζημιές προκληθούν επιβαρύνουν τον συνοδό.

Check In

-Ο πελάτης υποχρεούται να εκκενώσει το δωμάτιο μέχρι τις 11 π.μ. Παραμονή πέρα από την ώρα αυτή και μέχρι τις 18:00 υποχρεώνει τον πελάτη στην καταβολή του μισού ενοικίου. Παραμονή πέρα από της 18:00 , υποχρεώνει τον πελάτη στην καταβολή ολόκληρου του ενοικίου μιας ημέρας.

-Αν αρνηθεί ο πελάτης, τότε ο ξενοδόχος δικαιούται να αποβάλει από το δωμάτιο τις αποσκευές του. 

– Το check in είναι από τις 3 μμ. την ημέρα της κράτησης και η αναχώρηση πριν τις 11 το μεσημέρι της ημέρας της αναχώρησης.

Βρεφικές κούνιες

– Ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες βρεφικές κούνιες διαθέσιμες, ωστόσο η διαθεσιμότητά τους είναι περιορισμένη. Ρωτήστε το ξενοδοχείο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης. Προσωρινά δεν υπάρχουν δωμάτια με παροχές για επισκέπτες με αναπηρία, ωστόσο παρακαλούμε πριν την κράτηση επικοινωνήστε στο τηλέφωνο +3027330-53113.

Κάπνισμα

Το κάπνισμα στο ξενοδοχείο επιτρέπεται μόνο στους χώρους για καπνιστές (εξωτερικοί χώροι).

 

Ζημιές Επισκεπτών

– Σε περίπτωση κακόβουλης, εσκεμμένης ή εξ αμελείας ζημιάς στο δωμάτιο ή στο ξενοδοχείο, το Brazzo di Maina θα χρεώσει το ποσό ή όποια απώλεια προκληθεί, συμπεριλαμβανομένων των όποιων απωλειών από διακοπή εργασιών στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα του εγγεγραμμένου πελάτη. Σε περίπτωση που η πληρωμή του πελάτη πραγματοποιήθηκε με άλλα μέσα πλην πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και δεν μπορούν να απευθυνθούν άμεσα στον πελάτη το Brazzo di Maina θα κινήσει τη νομική διαδικασία.

Αλκοόλ

– Δεν επιτρέπεται οι επισκέπτες να φέρνουν στο ξενοδοχείο κρασί, μπύρα ή άλλα αλκοολούχα ποτά για κατανάλωση στις εγκαταστάσεις του.

Κώδικας Συμπεριφοράς Επισκεπτών

– Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση ή να εκδιώξει οποιοδήποτε άτομο θεωρεί ακατάλληλο.

– Οι διαμένοντες θα πρέπει να σέβονται το κλίμα του ξενοδοχείου και τους υπόλοιπους επισκέπτες κατά την διαμονή τους, να μην δημιουργούν οχλαγωγία εις βάρος των υπολοίπων και κατά την χρήση της πισίνας.

-Για όλου τους ανήλικους επισκέπτες είναι υπεύθυνοι οι συνοδοί τους για την επίβλεψή τους σεβόμενοι πάντα τον παρόντα κανονισμό του ξενοδοχείου.

Υγεία και Ασφάλεια

– Το ξενοδοχείο ακολουθεί την τοπική νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένης αυτής που διέπει τις προφυλάξεις από φωτιά.

Πνευματικά δικαιώματα/Εμπορικά σήματα

– Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας είναι πνευματική ιδιοκτησία του Brazzo di Maina. Δεν μπορείτε να κατεβάσετε ή/και να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο.

Παραβάσεις

-Σε περίπτωση παράβασης του παρόντος Kανονισμού, ο πελάτης ή ο ξενοδόχος μπορούν, αν χρειαστεί, να απευθυνθούν στην Tουριστική Aστυνομία ή ελλείψει αυτής, στις λοιπές Aστυνομικές Aρχές, οι οποίες υποχρεούνται να προσφέρουν κάθε νόμιμη βοήθεια και να επιβάλουν την εφαρμογή των διατάξεων του Kανονισμού αυτού. 

-Σε περίπτωση που ο πελάτης παραβαίνει τις διατάξεις του παρόντος Kανονισμού, θορυβεί συστηματικά, ενοχλεί τους λοιπούς πελάτες και γενικά συμπεριφέρεται ανάρμοστα σ’ αυτούς και το προσωπικό, μπορεί να θεωρηθεί ως ανεπιθύμητος και η Διεύθυνση του ξενοδοχείου δικαιούται να απαιτήσει μέσα σε 24 ώρες να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο και να εκκενώσει το δωμάτιο από τις αποσκευές του.