Πρωινή απόλαυση στο BRAZZO DI MAINA

Παραδοσιακο πρωινο στην πισινα με θεα τον γραφικο κολπο του Νεου Οιτυλου

Χτισμένο σε ένα σημείο απαράμιλλης ομορφιάς, στη Δυτική ακτή της Λακωνικής Μάνης, το Brazzo di Maina προσφέρει το ιδανικό πρωινό καταφύγιο από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Δίπλα στη δροσερή πισίνα μας, μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας στη σκιά του μανιάτικου τοπίου με θέα τον πανέμορφο κόλπο του Νέου Οιτύλου και το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας.

Το σπιτικό πρωινό μας

Στο Brazzo di Maina, όλες οι σουίτες περιλαμβάνουν πλούσιο παραδοσιακό πρωινό φτιαγμένο με αγάπη από γνήσια προϊόντα της λακωνικής γης.

Κάθε ημέρα σας στο φιλόξενο συγκρότημά μας ξεκινά με φρέσκο ζυμωτό ψωμί, ντόπιο μέλι και σπιτικές μαρμελάδες γεμάτες αρώματα και γεύσεις του τόπου μας. Το πρωινό μας περιλαμβάνει δυναμωτικά αφεψήματα από βότανα της περιοχής και ποικιλία από ολόφρεσκα φρούτα εποχής που θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε πριν από κάθε εξόρμησή σας στη μαγευτική Μάνη.

Απολαύστε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας στην ειδυλλιακή πισίνα του Brazzo di Maina ή στη βεράντα σας. Αφήστε μας να μοιραστούμε μαζί σας τις γεύσεις και τα αρώματα που μας μεγάλωσαν και να σας δώσουμε το έναυσμα να ανακαλύψετε τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της μανιάτικης φιλοξενίας.

Καλή σας μέρα!